Rally-Obedience

Een alerte hond die spontaan reageert op elk signaal...het is de droom van iedere hondeneigenaar! Met de hulp van deze workshop is het perfect mogelijk!
Honden communiceren non-verbaal en daarom maken we er bij Dogdays ook niet veel woorden aan vuil...letterlijk dan, want in deze workshop ligt de nadruk op training zonder woorden.
Door middel van je lichaamstaal leer je je hond controleren op een vriendelijke maar duidelijke manier.
Rally-Obedience combineert de actie van behendigheid met het trainen van gehoorzaamheid. Geen stress of druk, maar alles op een speelse en ongedwongen manier!
Het doel van Rally-O is om samen met je hond een uitgestippeld parcours op het terrein te lopen.
Onderweg voert je hond allerlei opdrachten en commando’s uit. Elk parcours wordt op maat gemaakt van het niveau van de deelnemer, dus dit is een uitgelezen workshop voor zowel complete beginners als ervaren hondeneigenaars en geschikt voor pups én volwassen honden!

In tegenstelling tot de traditionele obedience training, mag je bij Rally-O je hond op gelijk welke manier aanmoedigen, motiveren en overtuigen om de oefeningen tot een goed einde te brengen! Je leert echter snel dat je lichaamstaal een krachtig communicatiemiddel is om samen te werken met je hond.

De workshop Rally-Obedience is toegankelijk voor elk niveau en voor elk soort hond, pup of volwassen, getraind of niet.

Cursusdata

  • zaterdag 3 augustus 2019 (nog 2 plaatsen vrij)

Stuur snel een mailtje naar blaf@dogdays.be of post een bericht op onze contactpagina.

rally comp.jpg