ZEN-ATTITUDE (Workshop Balans & Hondenmassage)
 

Zen bijv. naamw. Uitspraak:   [zən] Betekenis: “evenwichtig en geconcentreerd”
Attitude zelfst.naamw. (v.) Uitspraak: [ɑti'ty:də] Betekenis: “ innerlijke houding, gevormd door ervaring”

In deze workshop worden balansoefeningen en massage-handelingen gecombineerd om van je hond een evenwichtige en stabiele held te maken.
Dankzij weldoordachte evenwichtsoefeningen, leert je hond om zich te concentreren in het “nu”.                                                                          Balansoefeningen worden gedaan op  speciale balansballen en -kussens, stappensets en toestellen, geschikt voor alle honden.
Wat je met knuffelen kan, doe je nog 1000x beter met massage: met een minimum aan theorie en een maximum aan praktijk, leer je hoe je je hond helemaal “zen" kan krijgen.
Zen-Attitude dus!
 

Opperste concen

De workshop is geschikt voor zowel puppies als volwassen honden en zelfs heel gezond voor senioren.  Er wordt slechts in heel kleine groepjes van maximum 4 deelnemende combinaties gewerkt, om de rust en concentratie voor iedere hond te waarborgen. Voor iedereen is er voldoende oefenmateriaal aanwezig om alles uitvoerig te proberen

Cursusdata

  • Zaterdag 17 augustus 2019 (nog 2 plaatsen beschikbaar)

De workshop wordt ingericht zodra twee deelnemers inschrijven. Er is plaats voor maximaal vier deelnemers en/of honden. Wanneer de workshop volzet is, wordt een extra dag georganiseerd in september. Hiervoor kan u ook al vooraf inschrijven indien bovenstaande data niet passen voor u.

Stuur snel een mailtje naar blaf@dogdays.be of post een bericht op onze contactpagina.

massage voor honden