Dog Parkour & Bosagility

Agility, maar dan anders...dat is wat de workshop Parkour & Bosagility u belooft! Speciaal voor deze unieke workshop werd het volledige Dogdays trainingsbos omgebouwd tot een avontuurlijk hindernissenparcours. Voor 2019 trekken we de creatieve registers nog eens open met nieuwe uitdagingen.

Met boomstammen, houten balken, palletten, tractorbanden en nog zoveel meer, wordt de ene uitdaging na de andere een waar festijn voor elke hond. De bedoeling van deze workshop is op een fijne manier actief samen te sporten met je hond. Geen tijdsdruk, geen dwang of competitie-stress, enkel positieve communicatie en gezellig samen sporten!

De dag wordt opgesplitst in twee delen: in de voormiddag wordt er samen geoefend op het parcours en na de lunch gaan we een avontuurlijke tocht maken in het omliggende bos, waar er onderweg allerlei natuurlijke obstakels op jullie wachten!

Zonder twijfel wordt dit weer dé workshop van de hele zomer en een dag die je niet zal willen missen!!

hondenworkshop bosparkour

Cursusdata

  • zaterdag 20 juli 2019 (volzet)

  • zaterdag 27 juli 2019 (volzet)

De workshop wordt ingericht zodra twee deelnemers inschrijven. Er is plaats voor maximaal vier deelnemers en/of honden. Wanneer de data volzet zijn, wordt een extra dag georganiseerd. Hiervoor kan u ook al vooraf-inschrijven indien bovenstaande data niet passen voor u.

Stuur snel een mailtje naar blaf@dogdays.be of post een bericht op onze contactpagina.