Eén- en tweedaagse workshops HONDENSUP

Suppen met je hond (oftwel "hondensup") is al een hele rage in de VS, maar nog totaal onbekend in België. Dogdays organiseert opnieuw in 2019 weekends DOG SUP voor de Belgische en Nederlandse hondenliefhebbers. Dit jaar worden er ook ééndaagse workshops georganiseerd voor wie graag eens kennismaakt met deze unieke watersport, of voor wie al eerder les volgde met zijn/haar hond.
Sup (= Stand Up Paddle) is een watersport waarbij je je, staand op een supboard, voortbeweegt over het water met behulp van een peddel.                      Wij investeerden in speciale superstabiele professionele supboards, geschikt om zowel grote als kleine honden mee te kunnen nemen.   Nieuw voor dit jaar is de extra grote tweepersoonssup, ideaal voor een koppel met twee onafscheidelijke honden (of wanneer één partner graag een relaxadgje heeft).

De workshop is toegankelijk voor iedereen, je hoeft alleen maar te kunnen zwemmen en een beetje evenwichtsgevoel te hebben. Honden vinden deze sport fantastisch: ze kunnen gezellig vooraan mee op de sup en genieten van de omgeving terwijl hun baasje al het werk doet!

Deze workshop gaat door aan het Grevelingenmeer in Nederland, gekend voor zijn mooie natuur en zeer ondiep water, waardoor het veilig is voor elke deelnemer/hond. Er is mogelijkheid tot overnachting op de camping of in huisjes.

De prijs voor de dagworkshop bedraagt 110€/pp en voor het weekend 180€/pp, inclusief de huur van de sup, leash en peddel. Voor de tweepersoonssup betaal je voor één dag 160€ als koppel met maximaal 2 honden en 250€ voor het weekend. Er zijn ook enkele zwemvesten voor de honden gratis beschikbaar, net als waterbestendige sleeplijnen.

De sups liggen al klaar!

Cursusdata

  • Vrijdag 31 mei 2019 (volzet)

  • Zaterdag 1 juni 2019 (nog 1 plaats vrij)

  • Zaterdag 8 + zondag 9 juni 2019 weekendworkshop (volzet)

  • zaterdag 6 + zondag 7 juli 2019 weekendworkshop (volzet)

Er is plaats voor maximaal vijf deelnemers en honden. Wanneer alle data volzet zijn, wordt op verzoek een extra weekend georganiseerd bij inschrijving van minimaal 3 personen + hond.

Stuur snel een mailtje naar blaf@dogdays.be of post een bericht op onze contactpagina.

Bij slecht weer wordt de workshop uitgesteld naar een latere datum, in samenspraak met de cursisten. Er wordt een datum gekozen die voor minimaal 3/4 van de deelnemers past.