Dogdays workshops honden

Workshops
 

Het Dogdays Training Center bevindt zich in de buurt van La Roche, aan de rand van een reusachtig bos.
Hier gaan onze zomerworkshops door, de allerleukste en leerrijkste hondenworkshops op één van de mooiste plekjes van België.
Het Dogdays Training Center heeft een eigen terrein met omheind bos van 2000 m² waar de honden tijdens de lessen naar hartelust kunnen rondrennen.  De workshops gaan door in kleine groepen van maximaal 4 honden + deelnemers, en worden volledig op maat gegeven.

Onderaan deze pagina vindt u alle tarieven. De data voor de workshops vind je op de respectievelijke pagina's van elke workshoppagina.


2019 wordt weer een mooi hondenjaar! Er staan weer originele workshops op de planning voor jou en je liefste viervoeter!    Ook weer workshops die je nergens anders vindt en die je niet zal willen missen.

  • Waar wijzelf het hardst naar uitkijken: de enige en beste DOG SUP workshop van België! Hondensup is een superleuke watersport die je in deze workshop op een veilige manier leert te delen met je hond. Als je van water houdt, kijk dan snel naar deze workshop, want voor je het weet zal hij volgeboekt zijn!! Dit jaar wordt hij aangeboden als losse dag én als weekend. De eerste data zijn nu al bekend, de rest volgt binnenkort!

  • Onze tweede workshop die we graag willen voorstellen is Zen-Attitude , een combinatie van balansoefeningen en massage, alles gericht op de innerlijke en uiterlijke balans van de hond. Concentreren op het hier en nu en genieten van een relaxerende massage: welke hond zou dit niet willen meedoen? We hebben deze formule voor dit jaar aangevuld met nieuwe oefeningen en toestellen.

  • En hij zal ook in 2019 weer een grote hit zijn onze Dog Parkour & Bosagility ! Speciaal voor deze workshop hebben wij ons hele trainingsbos omgebouwd tot een avontuurlijk hindernissenterrein met uitdagingen voor kleine én grote honden. Voor wie graag iets actiefs doet, waarbij de hond centraal staat! Ons trainingsbos kreeg al veel aandacht uit binnen- en buitenland en zal dit jaar weer voor verrassingen zorgen!

  • Voor onze populaire Rally-Obedience workshop heb je dit jaar maar één kans, namelijk op 3 augustus. Voor wie graag wil kennismaken met deze unieke hondensport, of al eerder meedeed en graag nog eens een opfrissing krijgt: dé alternatieve en spelgerichte manier van gehoorzaamheidstraining!

Klik op de vetgedrukte namen voor meer informatie over elke workshop.


Kostprijs
 

De dagcursussen kosten 95€ per combinatie (mens en hond), inclusief lunch en dranken gedurende de dag. Extra deelnemende gezinsleden (of vrienden) zonder hond betalen 55€. De weekend-workshop Hondensup kost 180€ voor beide dagen per deelnemer/hond en 110€ voor de losse workshop. Er zijn ook duosups beschikbaar voor wie met twee personen en één of 2 honden wil deelnemen.
De cursussen starten steeds om 10u en duren tot 16u00.

De workshops in de Ardennen kunnen, voor wie dat wenst afgesloten worden met een boswandeling of een zwempartij voor allen in de grote vijver of de rivier! De supworkshops gaan door aan het Grevelingenmeer in Nederland.
Wie meerdere dagen les volgt, kan overnachten in diverse hotels of gites vlakbij. Adressen vind je op de contactpagina.
 
Stuur een mailtje naar blaf@dogdays.be of post een bericht op onze contactpagina voor bijkomende informatie.

 

   Annulering door de deelnemer(s) is tot twee maanden voor de startdatum zonder kosten mogelijk. Reeds betaalde cursusbijdragen worden volledig gerestitueerd, tenzij de deelnemer voor een andere datum kiest.

   • Bij annulering door de deelnemer(s) tussen twee maanden en één maand voor de start betaalt 30% en vanaf 4 tot 2 weken vóór de startdatum van de workshop, bedragen de annuleringskosten 50% van het cursusgeld. Voor de supworkshops kan geen restitutie worden verleend voor annuleringen minder dan vier weken voor de cursusdatum.

   • Bij annulering door de deelnemer(s) op minder dan 2 weken voorafgaand aan de workshop, of wanneer de deelnemer zonder afmelding niet verschijnt op workshop, is het volledige cursusgeld verschuldigd en wordt geen restitutie verleend.   • Wel kan iemand anders deelnemen als plaatsvervanger, mits deze persoon bijtijds aangemeld is.

 •  Bij annulering van de workshop door Dogdays wegens onvoldoende deelnemers, overmacht of andere redenen, worden betalingen volledig teruggestort, tenzij de deelnemer verkiest aan een andere workshop deel te nemen. De supworkshop wordt verplaatst naar latere datum wanneer de weersomstandigheden slecht zijn. Dit wordt uiterlijk 48 uur voor de workshopdatum gecommuniceerd aan de deelnemers. Er is geen restitutie mogelijk op basis van weer voor de workshops.

workshops.png