THE DOGDAYS ROADSHOW: Privé Workshops aan huis

NIEUW!!! Vanaf nu komt Dogdays ook naar u toe voor privé workshops aan huis. Wie graag een beter band wil creëren met zijn hond, of wil leren hoe hij zijn hond op een zinvolle manier kan "aan het werk zetten", biedt Dogdays voortaan ook workshops van 2 uur bij u thuis. De zomerworkshops blijven gewoon verder gaan, maar wie de rest van het jaar ook graag bezig is met zijn hond, of geen tijd/zin heeft om naar de Ardennen te rijden, komen we graag naar u toe!

 
 
Balans is fun!

Balans is fun!

privé workshop Balans & Coördinatie

Deze workshop draait helemaal om controle en het bewustworden van het lichaam van onze honden . Het overwinnen van -soms instabiele- hindernissen en obstakels, zorgt voor een vergroting van de mentale én fysieke stabiliteit van onze honden. Wij brengen alle benodigdheden mee:  balansballen en -kussens, stappensets, matten en allerlei hindernissen! Daarnaast leert u ook hoe u gebruik kan maken van dagdagelijkse voorwerpen om een uitdagend parcours te bouwen op maat van UW hond!

Kortom, U leert in deze workshop hoe u thuis uw hond fit en vrolijk houdt.


Privé Workshop Brain Games

Met deze workshop kan u het denkvermogen van uw hond verbeteren. Om u te helpen u uit te vinden wat het beste werkt voor UW hond, brengen wij het allerbeste en nieuwste educatieve speelgoed mee. U leert welke het beste zijn voor uw hond en hoe precies de speeltjes te gebruiken, want elke hond heeft zo zijn eigen specifieke kwaliteiten en eigenschappen.
Daarnaast leert u ook zelf puzzels te maken met alledaagse dingen zoals rubberen voetenmatten, Actimel flesjes of eierdoosjes.

Vergroot op actieve manier het leervermogen van uw hond en verminder de kans op probleemgedrag omdat hij zich niet langer verveelt .

Hoe los ik dat probleem op?

Hoe los ik dat probleem op?


Relax...

Relax...

Privé Workshop Massage

Van alle contacttherapieën is massage één van de meest efficiënte: honden die regelmatig worden gemasseerd, hebben veel minder last van stress en doorgaans een beter immuunsysteem.
Enkele van de therapeutische effecten zijn:
- bevordering van de bloedcirculatie
- verhoging van flexibiliteit en algemene beweeglijkheid
- pijnverlichting
- relaxatie en stressverlaging
- spieropwarming en -cooling down voor sporthonden

Dogdays geeft (introductie-) workshops “massage voor gezonde honden” aan huis, waarbij u alle basistechnieken en –handgrepen aangeleerd krijgt.